Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Spicy tomatsuppe med fromage frais og brøndkarse

Anne Larsens lækre opskrift på tomatsuppe - der oven i købet er fedtfattig!

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 12 almindelige tomater
 4 røde peberfrugter
 1 stor rød chili
 4 fed hvidløg
 frisk eller tørret oregano
 8 dl vand
 havsalt og friskkværnet peber


 Topping:
 4 spsk. fedtfattig fromage frais
 brøndkarse


 Tilbehør:
 Hurtige hvidløgsbrød
Fremgangsmåde:

Del peberfrugter og chili og fjern indmaden. Kom det i et ildfast fad sammen med tomater og pillede hvidløg. Bag det i 20 minutter ved 170 grader. Fjern skind fra tomater og peberfrugter og skrab indmaden fra chileskallen (pas på øjne, hold fingrene derfra og vask fingre, kniv og skærebræt - hold børnene på afstand). Blend tomatkød, peberfrugtekød og chilikød sammen med hvidløg og kom en halv liter kogende vand sammen med det blendede i en gryde. Kog det sagte i 5 minutter og smag til med salt, peber og frisk eller tørret oregano.

Fedtenergi:
Under 20 procent, hvorfor et godt hvidt brød, penslet med god koldpresset jomfruolivenolie og hvidløg ristes i ovnen til, måltidet vil ikke med denne fedtbevidsthed overstige de anbefalede 30 procent.



Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:35

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Vegetar Forretter Vintermad Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11059 der ser denne opskrift.