Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokoladeroulade

Mængde/antal pers: 1 stk

Ingredienser:
 75 g. smør
 125 g. sukker
 3 æg
 4 spsk. kakao
 75 g. mel
 1 tsk. bagepulver
  dl. mælk
 Smørcreme af :
 100 g. smør
 100 g. flormelis
 1 æggeblomme


Fremgangsmåde:

Smør røres med sukker og æg piskes i t ad gangen. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen, og rør det i dejen sammen med mælken. Lav papirform på ca. 30 x 40 cm. med høje kanter, og hæld dejen heri. Bages midt i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter. Vend rouladen ud på sukkerdrysset bagepapir, træk bagepapiret af, og dæk den med stanniol. Pisk smørcremen hvid og luftig, og smør det på rouladen som rulles sammen.

Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 24-10-2004 16:03, redigeret: 14-02-2005 21:25

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Kager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7980 der ser denne opskrift.