Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Morgenhorn

uhmmm. som nybagte rundstykker :-)

Mængde/antal pers: 16 stk.

Ingredienser:
 250 g. mel
  tsk. salt
 1 tsk. sukker
 50 g. smør
 1 dl. mælk
 25 g. gær
 Pynt
 1 sammenpisket æg
 lidt birkes


Fremgangsmåde:

Mel, salt og sukker blandes, og smørret smuldres i. Mælken lunes, og gæren opløses heri. Det hele æltes blankt og smidigt. Dejen hæver tildækket et lunt sted i ca. 20 minutter.
Del dejen i 2 kugler, der hver rulles tyndt ud, og deles i 8 trekanter, der trilles til horn og stilles på bagepapir. De efterhæver ca. 15 minutter, og pensles med æg, og drysses med birkes, før de bages i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.


Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 24-10-2004 16:25, redigeret: 14-02-2005 21:32

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Bagning Brød Brunch 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9590 der ser denne opskrift.