Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Langtidshævede koldbagte brød

Denne dej skal du på intet tidspunkt røre med fingrene og den er ideel fordi den kan laves dagen før du får gæster!

Mængde/antal pers: 12 personer

Ingredienser:
 7 dl. koldt vand
 15 gr. gær
 3 tsk. salt
 800 gr. mel
 1 skefuld olie


 Variation: 1 æble i små tern og 5 skiver syltede rødbeder i
 tern blandes i dejen umiddelbart inden brød/flutes bages.


 Lidt durum eller groft mel ca. 100-200 gr. er også godt.
Fremgangsmåde:

1) Alt røres sammen med håndmixer og sættes i køleskab i 24 timer - dejen SKAL virke som om den skal bruge 2-3 dl. mel mere.
2) Sættes på bageplade med en våd grydeske i 3-4 brød. Som boller forkortes bagetiden med 5-8 min.
3) Bages i KOLD ovn på 250 grader i 30 min.



Opskriften er skrevet af: Kirsten Weirup, 04-11-2004 12:37

Andre opskrifter skrevet af Kirsten Weirup
Findes i følgende kategorier:  Brød Brunch 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14571 der ser denne opskrift.