Ingredienser: Løgrelish: Et drys spidskommen 1 tsk olie 1 løg skåret i smalle både 1 tsk citronsaft 1/2 spsk friske mynteblade
Suppe: 150 g kartofler ca. 3 dl bouillon 100 g fintsnittet kål 1/2 porre 1/4 tsk gurkemeje 1/4 tsk karry Et drys tørret timian ca. 1/2 dl. mælk Salt og peber Frisk mynte Brød Fremgangsmåde:
Løgrelish: Svits spidskommen og derefter løg i olie til de er klare og stadig lidt sprøde. Kom de letstegte løg i en skål og vend citronsaft og mynte i.
Suppe: Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog kartoffel, finsnittet kål, porre skåret i tynde skiver og krydderier i bouillon. Blend den kogte blanding. Tilsæt mælk og blend videre. Smag til med salt og friskkværnet peber. Servér suppen med løgrelish pyntet med frisk mynte og med en skive brød til.
Opskriften er skrevet af: millie, 18-11-2004 16:22
Andre opskrifter skrevet af millie
Findes i følgende kategorier: VegetarVintermadSupperKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5666 der ser denne opskrift.