Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kartoffel- og kålsuppe med løgrelish og mynte

En god fyldig suppe til en kold tid

Mængde/antal pers: 1 portion

Ingredienser:
 Løgrelish:
 Et drys spidskommen
 1 tsk olie
 1 løg skåret i smalle både
 1 tsk citronsaft
 1/2 spsk friske mynteblade


 Suppe:
 150 g kartofler
 ca. 3 dl bouillon
 100 g fintsnittet kål
 1/2 porre
 1/4 tsk gurkemeje
 1/4 tsk karry
 Et drys tørret timian
 ca. 1/2 dl. mælk
 Salt og peber
 Frisk mynte
 Brød
Fremgangsmåde:

Løgrelish:
Svits spidskommen og derefter løg i olie til de er klare og stadig lidt sprøde. Kom de letstegte løg i en skål og vend citronsaft og mynte i.

Suppe:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kog kartoffel, finsnittet kål, porre skåret i tynde skiver og krydderier i bouillon.
Blend den kogte blanding. Tilsæt mælk og blend videre.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Servér suppen med løgrelish pyntet med frisk mynte og med en skive brød til.

Opskriften er skrevet af: millie, 18-11-2004 16:22

Andre opskrifter skrevet af millie
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Vintermad Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5666 der ser denne opskrift.