Det kan betale sig at købe en god kvalitet pølser (evt Chipolata pølser), gerne ved slagteren... De kan bruges til en buffet eller som del af et større måltid... Min mund løber i vand bare ved tanken om dem :-)
Mængde/antal pers: 16 stk
Ingredienser: 8 skiver bacon skåret halvt over 2 spsk honning 1 1/2 spsk fennikel frø 16 Chipolata pølser (eller andre små lækre pølser)
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 C 2. Læg bacon på et skærebræt og pensl med det meste af honningen (kan gøres 'smørbar' ved at varme hurtigt i mikro-ovnen) og drys med halvdelen af fennikel frøene. 3. Rul hver pølse in i et stk bacon og læg i et smurt fad eller på en bradepande med bagepapir. 4. Pensl det sidste honning over pølserne og drys de sidste fennikel frø over. 5. Steg i ovnen i ca. 25 min indtil baconen er gyldent og sprødt.
Velbekomme!
Opskriften er skrevet af: millie, 25-11-2004 10:09, redigeret: 11-12-2004 21:50
Andre opskrifter skrevet af millie
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med pølserNatmadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10971 der ser denne opskrift.