|
|
|
Linguine med chermoula-kylling
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
600 g kyllingebryst (eller 4 stk)
smør til stegning
500 linguine (gerne med chili)
salt
peber
5 dl hakkede friske korianderblade (3 små bundter)
5 dl hakket frisk bredbladet persille (1 stort bundt)
4 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
1¼ dl citronsaft (saften af 2 citroner)
2 tsk revet citronskal (gerne i lange strimler)
1 dl olivenolie
Fremgangsmåde:
Steg kylllingebrysterne møre i smør på en stegepande. Krydr dem med salt og peber. Lad dem hvile i 5 minutter og skær dem derpå i tynde skiver. Kog pastaen efter anvisningen på pakken (i rigeligt vand, letsaltet og evt. tilsat lidt olivenolie). Lad dem dryppe af i en sigte. Bland i mellemtiden ingredienserne til chermoula (hakkede korianderblade, hakket bredbladet persille, knust hvidløg, spidskommen, paprika, citronsaft, revet citronskal og olivenolie) og vend forsigtigt kyllingeskiverne heri. Server pastaen med stablet chermoula-kylling på toppen.
Tip: Man kan godt bruge anden båndspaghetti end linguine, fx pastareder.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 08-12-2004 18:11, redigeret: 11-12-2004 21:48
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Retter med kylling Pastaretter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg er helt vild med denne ret, den er hurtig at lave, smager super godt og ser også godt ud!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9306 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|