Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fyldt kalkunmignon med gratinerede pastaruller

Magert kalkunkød med fyld af hakkede oliven og soltørrede tomater og gratinerede pastaruller med savojkål og revne gulerødder.

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 1 kalkunmignon, 300 g
 50 g soltørrede sorte oliven, udstenes og hakkes meget fint
 2-3 soltørrede tomater
 2 tynde skiver lufttørret skinke
 1-1 dl vand eller tør hvidvin


 Pastaruller:
 1 frisk lasagneplade, 15x25 cm
 1 savojkålsblad
 1 stor gulerod
 salt
 peber
 1-2 spsk creme fraiche eller fløde


Fremgangsmåde:

De sorte oliven, udstenes og hakkes meget fint.
De soltørrede tomater hakkes groft.

Skær kalkunstegen op som en bog, men skær ikke helt igennem den spidse ende. Fjern de synlige sener inde i kødet, før du fylder det med olivenmassen. Læg hakkede tomater ovenpå, klap kødet sammen, svøb skinke omkring og snør stegen sammen. Brun den i en gryde, hæld vin ved, læg låg på og lad kødet stege sagte i 25-30 minutter.

Pastaruller:
1 frisk lasagneplade, koges 5 minutter.
1 savojkålsblad og 1 stor groft revet gulerod koges 2 minutter i saltet vand.
Lasagnepladen dækkes med savojkålsbladet og den revne gulerod, krydres med salt og peber og rulles sammen. Rullen smøres med 1-2 spsk creme fraiche eller fløde og bages 15 minutter ved 200 grader


Opskriften er skrevet af: Anja, 28-12-2001 16:25

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hovedretter Retter med svinekød Retter med kalkun Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Spændende og anderledes - kan anbefales!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8875 der ser denne opskrift.