Dressing: 4 spsk citronsaft 2 spsk rørsukker 1 spsk frisk ingefær 1 spsk valnøddeolie 2 små forårsløg salt
julesalat til pynt Fremgangsmåde:
Lakseskiverne portionsanrettes på tallerkener dagen før, der kommes film over og tallerkenerne kommes i fryseren (mindsker skadelige bakterier). (Vær opmærksom på om dit porcelæn kan tåle at komme i fryseren). Tag laksen ud af fryseren 1-2 timer før den skal serveres, lad filmen blive på indtil laksen skal anrettes.
Dressing: Det hvide på forårsløgene hakkes fint, ingefæren rives fint. Hæld citronsaften og valnøddeolie over forårsløg og ingefær, rør det sammen - rørsukkeret kommes i og der røres igen. Smag dressingen til med salt.
Fordel dressingen over lakseskiverne 5-10 minutter før serveringen. Pynt med en skive julesalat i midten. Server med lunt flutes.
Opskriften er skrevet af: aao, 23-12-2004 03:08, redigeret: 01-01-2005 22:18
Andre opskrifter skrevet af aao
Findes i følgende kategorier: ForretterRetter med laksKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Denne laksecarpaccio er super lækker pga. marinaden - nogle gange er carpaccio af fisk meget fersk i smagen men denne har lækker smag…
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12614 der ser denne opskrift.