Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Laksecarpaccio med forårsløgsmarinade

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 8 store tynde skiver fersk laks


 Dressing:
 4 spsk citronsaft
 2 spsk rørsukker
 1 spsk frisk ingefær
 1 spsk valnøddeolie
 2 små forårsløg
 salt


 julesalat til pynt
Fremgangsmåde:

Lakseskiverne portionsanrettes på tallerkener dagen før, der kommes film over og tallerkenerne kommes i fryseren (mindsker skadelige bakterier). (Vær opmærksom på om dit porcelæn kan tåle at komme i fryseren).
Tag laksen ud af fryseren 1-2 timer før den skal serveres, lad filmen blive på indtil laksen skal anrettes.

Dressing:
Det hvide på forårsløgene hakkes fint, ingefæren rives fint. Hæld citronsaften og valnøddeolie over forårsløg og ingefær, rør det sammen - rørsukkeret kommes i og der røres igen.
Smag dressingen til med salt.

Fordel dressingen over lakseskiverne 5-10 minutter før serveringen. Pynt med en skive julesalat i midten.
Server med lunt flutes.

Opskriften er skrevet af: aao, 23-12-2004 03:08, redigeret: 01-01-2005 22:18

Andre opskrifter skrevet af aao
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Denne laksecarpaccio er super lækker pga. marinaden - nogle gange er carpaccio af fisk meget fersk i smagen men denne har lækker smag…

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12614 der ser denne opskrift.