Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pastagratin med kalkungullasch

Mængde/antal pers: 3 portioner

Ingredienser:
 150 g farfalle-pasta (sløjfer)
 200 g kalkunsmåkød
 1 spsk. olie
 1 løg, skåret i små tern
 100 g porre, skåret i ringe
 200 g champignon (i glas)
 paprika
 peber, salt
 1/8 liter tør hvidvin
 1 tsk. Knorr flydende grønsagsbouillon
 1/8 liter varm bouillon
 2 tsk. Maizena
 50 g creme fraiche
 50 g smøreost med krydderurter (f.eks. Buko Pikant)
 1 spsk. mælk
 timian
Fremgangsmåde:

Kog pasta al dente. Varm olie i en pande. Steg kalkunkødet på alle sider til det bliver lysebrunt. Sæt temperaturen ned på middel. Tilsæt løg og porrer. Tilsæt champignon uden væde og rør godt igennem. Krydr med paprika, peber og salt. Tilsæt hvidvin og flydende bouillon. Fyld op med bouillon og kog kort op. Rør Maizena ud i lidt koldt vand og tilsæt retten. Skru yderligere ned for varmen og rør creme fraiche i saucen. Må ikke koge for ellers klumper creme fraichen. Fyld de kogte pasta i en gratinform og hæld kalkungullaschen over. Rør mælk med smøreosten og fordel over kødet. Strø med timian og sæt i ovnen på midterste rille på grilltemperatur ca. 10 min.

Opskriften er skrevet af: Nullergøj, 06-01-2005 15:26, redigeret: 01-02-2005 10:22

Andre opskrifter skrevet af Nullergøj
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kalkun Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5033 der ser denne opskrift.