Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Momses Aspargessuppe

Lækkert på en frysende vinterdag

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 4 skiver hvedebrød til croutoner
 1 kg aspargestoppe
 1 spsk kørvelblade
  tsk sukker
 1 liter bouillon
 Peber (friskkværnet)
Fremgangsmåde:

Riset brødet og skær det til croutoner. Skyl aspargeserne og knæk evt. tørre ender af.
Snit dem i passende korte stykker og blanchen dem i 5-10 minutter. Bring bouillonen i kog.
Lad aspargeserne dryppe af på et viskestykke. Kom dem straks i en forvarmet terrin og hæld bouillonen over.
Drys med lidt hakket kørvel og server friske croutoner til.


Opskriften er skrevet af: Solde, 26-01-2005 11:49, redigeret: 26-01-2005 11:51

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Tilbehør Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5331 der ser denne opskrift.