Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Frokost Boller

Spændende frokost boller, med kryderier og parmasan

Mængde/antal pers: Ca. 6 store

Ingredienser:
 300 gr. hvedemel
 lunkent vand
 1/2 tsk salt
 1 spsk honning
 3/4 dl. oliven olie
 1/2 rød peber frugti tern
 1 tsk chili
 100 gr parmasan
 et drys oregano
 1 tsk paprika
 25 gr gær
Fremgangsmåde:

rør gæren ud i ca. 2 dl lunkent vand, tilsæt salt, honning, chili, oregano, peberfrugt, paprika og olie. Rør det sammen og tilsæt melet lidt efter lidt.
Dejen skal være klistret, så der skal tilsættes mere lunkent vand efter behov. hæld 75 gr parmasan i dejen, og ældt den godt. Form dejen til boller, hvis man laver store boller kan man få omkring 6 stk. Lad bollerne hæve på en plade i mindst 30 minuter, men gerne længere.
Hæld olivenolie over bollerne, så de er godt indsmurte, brug en pensel til at fordele det godt. Drys med resten af parmasan osten, mere oregano, chili og paprika efter smag.
Bag bollerne i en 165 gr. varm ovn på varmluft, eller 200 gr. alm. ovn. Bag bollerne i ca. 25 minuter, eller til de er blevet gyldne. spis dem afkølede med f.eks. taziki og salat til.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 13-02-2005 19:46

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Frokost Brunch Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11358 der ser denne opskrift.