Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllingelever paté

En lækker og enkel paté

Mængde/antal pers: 8 pers.

Ingredienser:
 115 g kyllinge lever
 1 lille hvidløgsfed, hakket
 15 ml sherry
 2 spsk cognac
 50 g smeltet smør
 salt
 peber korn til pynt
 bredbladet persille til pynt
 server med flutés


Fremgangsmåde:

forvarm ovnen til 150 grader, læg kyllingerleveren og det hakkede hvidløgsfed i en food processor.
kør den indtil blandingen er helt glat og klumpefri.
Tilsæt sherry, smeltet smør, salt og cognac imens maskinen kører. Hæld blandingen i 2 små paté forme (7,5 cm) eller en stor. Dæk dem med sølvpapir, klem det fat om formen.
Placer formene i en bradepande, og hæld kogende vand i den, så den når halvejs op af formene (eller halvvejs bradepandens kant). Bag dem i 20 minuter, tag dem ud, placer dem et køligt sted, og server dem kolde. Pynt med persille blade og peberkorn, servere med lækkert brød.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 15-02-2005 17:32

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Frokost Forretter Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10218 der ser denne opskrift.