Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Vanilje Parfait

Man siger, at parfait er den fornemste og lækreste form for is, og det kunne ikke være nemmere!

Mængde/antal pers: Ca. 1 liter.

Ingredienser:
 4 æggeblommer *pasturiserede
 100 g sukker
 7 dl piskefløde
 2 stænger vanilje
 4 æggehvider*pasturiserede
Fremgangsmåde:

4 æggeblommer røres lyst og luftigt med sukkeret, mindst 5 min. Fløden piskes stiv, og vaniljestængerne flækkes og kornene puttes ned til æggemassen.
Med helt rene og tøre piskeris, piskes æggehviderne stive.
Fløden vendes i æggeblommerne, og tilsidst vendes æggehviderne forsigtigt heri.
Fordel parfait'en i de forme, eller den form, som du ønsker at bruge, og formen sættes i fryseren.
Der skal ikke røres i parfaiten, den skal bare fryse i fred og ro.
Lad den stå natten over, for at få det bedste resultat.
*brug altid pasturiserede æg til is.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 15-02-2005 19:41, redigeret: 19-02-2005 19:26

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11467 der ser denne opskrift.