Ingredienser: 1 stort æg 3/4 dl sukker 4 spsk mel 50 g smør 2 spsk mandellikør (kan evt. udelades) 80 g marcipan 4 pærer
Fremgangsmåde:
Ægget piskes skummende med sukkeret. Melet vendes i. Smørret smeltes og røres i sammen med likøren. Marcipanen rives groft på råkostjernet og tilsættes. Det hele æltes sammen til en dej. Pærerne skrælles og skæres i fileter. De lægges i fire små portionstærteforme. Dejen fordeles over pærerne, og desserten bages i en 180 grader varm ovn ca 20 min. Desserten kan serveres med hjemmelavet is.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 29-12-2001 16:21
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5572 der ser denne opskrift.