Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pærer med marcipanlåg

God at servere sammen med hjemmelavet is

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1 stort æg
 3/4 dl sukker
 4 spsk mel
 50 g smør
 2 spsk mandellikør (kan evt. udelades)
 80 g marcipan
 4 pærer


Fremgangsmåde:

Ægget piskes skummende med sukkeret. Melet vendes i. Smørret smeltes og røres i sammen med likøren. Marcipanen rives groft på råkostjernet og tilsættes. Det hele æltes sammen til en dej.
Pærerne skrælles og skæres i fileter. De lægges i fire små portionstærteforme. Dejen fordeles over pærerne, og desserten bages i en 180 grader varm ovn ca 20 min.
Desserten kan serveres med hjemmelavet is.



Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 29-12-2001 16:21

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5572 der ser denne opskrift.