Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Indbagt Foccasia

Med ost og skinke hmmmm.....

Mængde/antal pers: 1pers.

Ingredienser:
 200 g revet mozzerella
 (cheddar, hvis du godt vil ha meget smag).
 150 g skinkestrimler
 1 portion pizza dej
 (se opskrift på pizzadej her:
 God pizza)


Fremgangsmåde:

rul ½ af dejen ud, gør den så rund som muligt.
Gentag dette med den anden del af dejen, så du får 2 runde pizzaer. De skal ikke være for tykke, og de skal ikke være kæmpe store, men på størelse med en tallerken.
Læg ost på den ene pizza, og dæk med skinke.
Læg den anden pizza over, og kram dejens kanter godt sammen, fold dem så de slutter på øverste pizza.
Tryk dem ekstra sammen med en gaffel, uden at ødelægge dejen. Bag foccasien på en pizzasten, eller en bageplade, i en 200 g. varm ovn. Foccasien skal bages i ca. 20 minuter, eller til den er lysebrun og virker gennembagt.
Nyd den lun, så du ikke brænder dig.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 16-02-2005 12:01, redigeret: 26-03-2005 12:23

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Brød Tilbehør Pizza 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5583 der ser denne opskrift.