Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bacon/champignon tærte

En lækker tærte, til frokost eller aftensmad.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 150 g bacon i tern
 150 g champignonger
 200 g revet ost
 2 løg
 200 ml creme fraice
 3 æg
  dl fløde
 salt
 peber
 Dejen:
 3 dl hvedemel
 100 g smør
 2 spsk iskoldt vand
 1 tsk salt
  tsk peber
Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 165 g varmluft, og kør alle ingredientser til tærtedejen sammen, i en food processor. Lad den hvile i køleskabet i 1 time, og rul den bagefter ud på et meldrysset bord.
Dejen skal være større end tærteformen, og ikke for tynd.
læg dejen over den allerede smurte tærte form, og pres den i. Lad de overskydende kanter blive på tærten, og sæt den ind i ovnen. Bag tærtedejen i 10 minuter, tag den ud bagefter, men lad ovnen være tændt.
Champignongerne rengøres, og skæres i kvarte.
Løgne piles, og skæres i tern. Baconen steges på en pande, herefter tilsættes løgternene.
læg blandingen i en skål, og steg champignongerne på panden. Lad dem blive brune, vandet skal steges væk.
Pisk æg og fløde sammen, tilsæt creme fraice og ost, smag til med salt og peber. Rul kagerullen over tærtekanten, for at fjerne de overskydende kanter.
Læg Champignonger, bacon og løg ned i en forbagt tærte, og hæld æggemassen over. Sæt tærten tilbage i ovnen, og bag den i ca. 30-40 min. eller til tærte fyldet er stivnet og gyldenbrunt.



Opskriften er skrevet af: kitty kat, 16-02-2005 22:14, redigeret: 31-03-2005 09:50

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med bacon Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 36150 der ser denne opskrift.