En lækker parfait, som nemt kan blive til en storslået dessert!
Mængde/antal pers: 4 pers.
Ingredienser: 200 g mørk chokolade 4 pasteuriserede æggeblommer 4 pasteuriserede æggehvider 50 g sukker 7 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æggeblommer og sukker sammen i 5 min, til en luftig masse. Pisk hviderne stive. Pisk fløden stiv, og vend den smeltede chokolade i. Vend æggeblomme massen i chokolademassen. Tilsidst vendes æggehviderne forsigtigt i, og isen hældes i en form. Frys isen i 6 timer, eller mere, og server isen med f.eks. en hvid chokolade sovs.
Opskriften er skrevet af: kitty kat, 18-02-2005 19:28, redigeret: 18-02-2018 22:25
Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7573 der ser denne opskrift.