Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokolade parfait

En lækker parfait, som nemt kan blive til en storslået dessert!

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 200 g mørk chokolade
 4 pasteuriserede æggeblommer
 4 pasteuriserede æggehvider
 50 g sukker
 7 dl piskefløde


Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æggeblommer og sukker sammen i 5 min, til en luftig masse.
Pisk hviderne stive.
Pisk fløden stiv, og vend den smeltede chokolade i.
Vend æggeblomme massen i chokolademassen. Tilsidst vendes æggehviderne forsigtigt i, og isen hældes i en form.
Frys isen i 6 timer, eller mere, og server isen med f.eks. en hvid chokolade sovs.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 18-02-2005 19:28, redigeret: 18-02-2018 22:25

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7573 der ser denne opskrift.