Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalve stroganoff

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 g skært kalvekød
 1 stort løg
 lidt fedtstof, fx olivenolie
 1 ds flåede, hakkede tomater
 1 dl kogende vand
  bouillonterneing (grøntsagsbouillon)
 2 tsk maizena




 Tilbehør:
 Kartoffelmos
Fremgangsmåde:

Skær kødet i strimler og løget i grove tern.
Kom lidt fedstof på en slip-let pande, steg kød og løg, krydr med paprika, chili og peber (vent med salt, til der er kommet bouillon ved).
Når kødet er brunet, kommes flåede tomater ved (hvis de ikke er hakket på forhånd, kan du blende dem med en stavblender).
Bouillonterningen opløses i det kogende vand og det hældes ved. Saucen koges lidt op og der jævnes med maizena (opløst i lidt koldt vand). Tilsæt maizenaen lidt ad gangen, varm igennem og stop, når saucen har den ønskede konsistens.

Serveres med kartoffelmos

Opskriften er skrevet af: Anja, 25-02-2005 21:34

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Retter med kalvekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Et rigtig godt alternativ til den fede udgave af stroganoff! Smager skønt!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8696 der ser denne opskrift.