|
|
    
|
|
Kalve stroganoff
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
500 g skært kalvekød
1 stort løg
lidt fedtstof, fx olivenolie
1 ds flåede, hakkede tomater
1 dl kogende vand
½ bouillonterneing (grøntsagsbouillon)
2 tsk maizena
Tilbehør:
Kartoffelmos
Fremgangsmåde:
Skær kødet i strimler og løget i grove tern. Kom lidt fedstof på en slip-let pande, steg kød og løg, krydr med paprika, chili og peber (vent med salt, til der er kommet bouillon ved). Når kødet er brunet, kommes flåede tomater ved (hvis de ikke er hakket på forhånd, kan du blende dem med en stavblender). Bouillonterningen opløses i det kogende vand og det hældes ved. Saucen koges lidt op og der jævnes med maizena (opløst i lidt koldt vand). Tilsæt maizenaen lidt ad gangen, varm igennem og stop, når saucen har den ønskede konsistens.
Serveres med kartoffelmos
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 25-02-2005 21:34
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Slankemad Retter med kalvekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Et rigtig godt alternativ til den fede udgave af stroganoff! Smager skønt!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8618 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|