Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Æggesalat (Fedtfattig)

Nem, fedtfattig æggesalat

Mængde/antal pers: 1-2 personer

Ingredienser:
 3 æg (gerne økologisk)
 1 dåse hytteost (gerne økologisk)


 salt
 peber
 karry
 lille smule sukker


 evt. karse
Fremgangsmåde:

Kog æggene hårdkogte
pil dem og lad dem køle
Bland hytteost, salt, peber, karry, lidt sukker og evt. karse i en skål
Tilsæt de kolde hakkede æg

Kan spises med det samme, men bliver bedre efter at have trukket nogle timer i køleskabet

Opskriften er skrevet af: madder, 09-03-2005 11:53

Andre opskrifter skrevet af madder
Findes i følgende kategorier:  Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14428 der ser denne opskrift.