Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Stegte sild i eddike

Gode til frokostbordet

Mængde/antal pers: 4-6 personer

Ingredienser:
 Stegte sild:
 8 sildefileter (ca. 600 g)
 1 tsk groft salt
 Friskkværnet peber
 2 spsk dijonsennep
 4 spsk hakkede dildkviste med stilk
 3 spsk rugmel
 25 g smør


 Eddikelage:
 2 dl lagereddike
 2 dl brun farin (ca. 150 g)
 1 zittauerløg i tynde skiver (ca. 50 g)
 1 gulerod i tynde skiver (ca. 50 g)
 1 laurbærblad
 10 sorte peberkorn
Fremgangsmåde:

Klip finnerne af sildefileterne og fjern evt. ben. Skyl og tør fileterne. Læg sildefileterne med skindsiden nedad. Drys kødsiden med salt og peber. Smør sildefileterne med sennep og fordel herpå dild. Fold hver sildefilet sammen en gang på tværs, og vend dem i rugmel. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg sildefileterne ved jævn varme, ca. 3 min. på hver side. Læg de stegte sild i et ovnfast fad.
Eddikelage: Bring eddike og de øvrige ingredienser i kog og kog til farinen er opløst. Hæld den varme lage over sildene og lad dem trække tildækket i ca. 1 time. Server de lune sild i lagen.

Serveres med rugbrød til.

Tips: Stegte sild i eddike kan tilberedes dagen før de skal anvendes. De stegte sild skal afkøles og lagen skal være kold før den hældes over sildene. Næste dag: De stegte sild i eddike kan serveres kolde, eller lunes i ovnen før servering.


Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 29-12-2001 16:29, redigeret: 15-01-2002 19:06

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Frokost Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
stolberg: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
stolberg kommentar: Sikke noget selvmodsigende vrøvl:
Eddikelage: Bring eddike og de øvrige ingredienser i kog og kog til farinen er opløst. Hæld den varme lage over sildene og lad dem trække tildækket i ca. 1 time. Server de lune sild i lagen.

Serveres med rugbrød til.

Tips: Stegte sild i eddike kan tilberedes dagen før de skal anvendes. De stegte sild skal afkøles og lagen skal være kold før den hældes over sildene.


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10923 der ser denne opskrift.