Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Carolinas lasagne med kylling og spinat

guf for ganen, guf for mande maver og tøser med god appetit..en sikker vinder! GUF GUF...

Mængde/antal pers: 4-6 personer- men alt efter appetit.

Ingredienser:
 9-12 Lasagne plader
 500 g kylling inderfilet (evt. mere)
 2 dåser flåede tomater
 oliven olie til stegning
 1 pakke optøet spinat ca 450 g-
 der drysses over lasagnen m lidt salt
 tomater m smag evt 2 blomme tomater
 1 salatløg (ikke rødløg)
 1/4 liter fløde
 3 tsk ostindisk karry
 3 tsk orientalsk krydderi (fra santa maria)- kan undlades!
 2 små dåser tomat pure
 salt + peber
 2 spsk oregano, tørret
 2 spsk bailikum,tørret
 200 g mild ost


Fremgangsmåde:

Du skal bruge en stor bradepande, til denne lasagne da den fylder meget.
Smør bradepanden med margarine eller lidt oliveolie.
Steg kyllingen let gylden og læg den til side til alt det andet er færdigt.
Spinaten skal være optøet, og husk at salt fremhæver dens smag.
Blend tomaterne i en blender sammen med tomatpureen, tilsæt fløden og hæld det hele over i gryden.
Tilsæt krydderierne, lad det simre i ca 20 min og smag til med lidt salt.
Læg på skift lasagneplader og kylling oven på hinanden, hæld tomatsovs over og ost, til sidst strøs spinaten over lasagnen -den skal være dækket af spinat. Kom stanniol over lasagnen og kom den ind i en forvarmet ovn på 180 grader og lad den stå der i ca 40 min (evt lidt længere), prøv med en gaffel om pladerne er møre inden du tager lasagnen ud..

Velbekomme til alle..

Man kan servere et godt stykke flute og salat til..men den mætter meget!!


Opskriften er skrevet af: carolinas, 12-03-2005 18:53, redigeret: 26-03-2005 22:15

Andre opskrifter skrevet af carolinas
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 30711 der ser denne opskrift.