Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Franske kanelpærer

Mængde/antal pers: 5 pers.

Ingredienser:
 5 flotte mellemstore pærer
 2 dl vand
 1-1 dl sukker
 1 tsk. hel kanel
 50 g mandler
 2 dl piskefløde
 -1 dl rom
Fremgangsmåde:

Skræl pærerne, fjern blomsten og skrab stilken ren. Pas på den ikke knækker.
Koge en lage af sukker, vand og kanel.
Stil pærerne på højkant i gryden og lad dem dampe møre ved svag varme under låg eller alu-folie.
Snit de smuttede mandler, rist dem gyldne på en tør pande og drys dem over pærerne, som serveres i gryden eller anrettes på et fad.
Pisk fløden stiv og smag til med sukker og rom.
Anrettes pærene på et fad, ser det pænt ud, hvis man koger sukkerlagen ind til sirup, hælder den over pærerne og drysser med ristede mandler.
Retten er ikke fryseegnet.

Tip:
Flotte modne pærer er allerbedst, når de spises naturel. Til desserter skal man vælge ikke helt modne pærer, de holder bedst faconen ved tilberedningen.

Opskriften er skrevet af: HeidiGarp, 20-03-2005 21:10, redigeret: 26-03-2005 21:31

Andre opskrifter skrevet af HeidiGarp
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5717 der ser denne opskrift.