Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mokkadessert

Mokkadessert er en rigtig vinterdessert og en god afslutning på en god middag.

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 2 æg
  dl sukker
 2 dl mælk
 4 spsk. stærk kaffe
 4 blade husblas
 2 dl piskefløde


 Til pynt:


 1 dl piskefløde
 chokoladestænger
Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker godt. Læg husblasen i blød i koldt vand. Varm mælken til kogepunktet, hæld kaffen i og smelt den udblødte, opvredne husblas heri. Pisk æggeblandingen i og lad det afkøle. Når det begynder at stivne, vendes den piskede fløde i og buddingen hældes i portionsglas og stilles koldt. Ved serveringen lægges en top flødeskum samt en chokoladestang.

Tips:

Mokkadessert bliver en rigtig luksusdessert hvis man hælder 1 spsk. likør eller cognac på hver og drysser med høvlet chokolade.

Retten er ikke fryseegnet.

Opskriften er skrevet af: HeidiGarp, 20-03-2005 21:14

Andre opskrifter skrevet af HeidiGarp
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5660 der ser denne opskrift.