Pisk æg og sukker godt. Læg husblasen i blød i koldt vand. Varm mælken til kogepunktet, hæld kaffen i og smelt den udblødte, opvredne husblas heri. Pisk æggeblandingen i og lad det afkøle. Når det begynder at stivne, vendes den piskede fløde i og buddingen hældes i portionsglas og stilles koldt. Ved serveringen lægges en top flødeskum samt en chokoladestang.
Tips:
Mokkadessert bliver en rigtig luksusdessert hvis man hælder 1 spsk. likør eller cognac på hver og drysser med høvlet chokolade.
Retten er ikke fryseegnet.
Opskriften er skrevet af: HeidiGarp, 20-03-2005 21:14
Andre opskrifter skrevet af HeidiGarp
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5660 der ser denne opskrift.