Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Anjas lækre karry-pickles (på roastbeef)

Ingredienser:
 Dressing:
 75 g remoulade
 3 spsk creme fraiche 18%
 1 tsk. karry
 salt
 peber


 200 g frossen blomkålsblanding: blomkål, gulerødder, ærter
 100 g frosne perleløg


 ½ liter vand
 2 spsk salt


 ½ liter eddike
 100 g sukker


Fremgangsmåde:

Vand bringes i kog, salt opløses her, de frosne grøntsager kommes i.
Koges i ca 5 minutter, så de lige er tøet op.
Hæld grøntsagerne over i en si.
I gryden kommes nu eddike og sukker (lad sukkeren opløses) - herefter kommes grøntsagerne i, og der koges i ca 5 minutter.
Grøntsagerne sies og kommes i en skål - dressingen kommes i og der blandes godt rundt.


Opskriften er skrevet af: Anja, 24-03-2005 17:17, redigeret: 16-02-2018 22:19

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Frokost Syltning 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Uhm, lækre grove pickles der smager syrligt på den helt rigtige måde!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9150 der ser denne opskrift.