Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Orange-chokolademousse

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 150 gr. mørk chokolade
 1 appelsin
 2 æggeblommer
 1 spsk. appelsinlikør
 2 dl. piskefløde




Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen med 2 spsk. vand og afkøl den lidt.
Vask appelsinen og riv skallen fint.
Pisk æggeblommer, appelsinskal og likør sammen. Rør forsigtigt den smeltede chokolade i.
Pisk fløden stiv og vend den i blandingen. Stilles køligt til næste dag.


Opskriften er skrevet af: Mivima, 13-04-2005 10:55

Andre opskrifter skrevet af Mivima
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5564 der ser denne opskrift.