Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Mørbrad med Tunmousse A LA Paolo

En Delikat ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 stor afpudset mørbrad
 lidt mel
 1 æg
 olie til stegning
 salt og peber


 Tunmousse:
 1 lille dåse god tun i olie
 ca. 50 g mayonnaise
 saft af en citron
 1 lille glas kapers




Fremgangsmåde:

Flæk mørbraden på langs og skær den i 4 - 6 stykker, der drysses med salt og peber.
Vendes i mel og dernæst i sammenpisket æg.
Steges på panden i olie 4 - 5 min.
Tunmousse: Bland ingredienserne og pisk dem sammen med håndpisker. Læg moussen oven på de færdige mørbrastykker.
Server med råstegte kartofler.
Tip: Retten kan laves i forvejen og sætes i ovnen 10 til 15 min. ved 150 - 160 før den skal serveres.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 14-04-2005 12:27

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5827 der ser denne opskrift.