Ingredienser: 1 stor afpudset mørbrad lidt mel 1 æg olie til stegning salt og peber
Tunmousse: 1 lille dåse god tun i olie ca. 50 g mayonnaise saft af en citron 1 lille glas kapers
Fremgangsmåde:
Flæk mørbraden på langs og skær den i 4 - 6 stykker, der drysses med salt og peber. Vendes i mel og dernæst i sammenpisket æg. Steges på panden i olie 4 - 5 min. Tunmousse: Bland ingredienserne og pisk dem sammen med håndpisker. Læg moussen oven på de færdige mørbrastykker. Server med råstegte kartofler. Tip: Retten kan laves i forvejen og sætes i ovnen 10 til 15 min. ved 150 - 160° før den skal serveres.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 14-04-2005 12:27
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5827 der ser denne opskrift.