Pisk mel og mælk sammen med en elpisker. Pisk æg og resten af ingredienserne i. Bag pandekagerne et par minutter på hver side og spis dem med smør og ahornsirup.
Det er lettest at bage små pandekager på en lille crêpepande eller på en såkaldt spejleægspande (begge dele fås i velassorterede køkkeudstyrsforretninger). Men man kan naturligvis også bage dem som "klatter" på en almindelig pande, så bliver de bare ikke så fint runde i formen.
Energi-indhold For hele retten: 11930 kJ Energifordeling: Fedt: 35% Kulhydrat: 56% Protein: 9% Fryseegnet: Nej
Opskriften er skrevet af: shake-it-babe, 16-05-2005 18:42
Andre opskrifter skrevet af shake-it-babe
Findes i følgende kategorier: DesserterBrunchPandekagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12441 der ser denne opskrift.