Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Amerikanske havregrynspandekager

Mængde/antal pers: Mellemmåltid til 4

Ingredienser:
 2 æg (str. stor)
 2 dl skummetmælk eller kærnemælk
 60 g havregryn
 80 g hvedemel
  tsk fint salt
 1 tsk bagepulver
 1 tsk sukker
 2 tsk olie til stegning


 Tilbehør
  frisk ananas (ca. 210 g)
  dl ahornsirup


Fremgangsmåde:

Tilberedningstid: 45min.
Årstid: Hele året

Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med skummetmælk. Vend havregryn med hvedemel, salt, bagepulver og sukker. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælken skiftevis med melblandingen. Bag ca. 12 små pandekager af ca. dl. dej på en slip-letpande i en anelse olie ved mellem til lav varme de skal bage 5-6 minutter i alt, så dæmp evt. varmen, så de ikke brænder på, inden de bliver gennembagte. Hold pandekagerne varme indtil servering.

Skræl ananas og skær den ud i smalle trekanter fjern midterstrengen. Server de lune pandekager med ananas og ahornsirup til brunch eller mellemmåltid.

Energi-indhold
For hele retten: 5270 kJ
Energifordeling:
Fedt: 22%
Kulhydrat: 65%
Protein: 13%
Fryseegnet: Nej



Opskriften er skrevet af: shake-it-babe, 16-05-2005 18:53, redigeret: 29-05-2005 16:39

Andre opskrifter skrevet af shake-it-babe
Findes i følgende kategorier:  Bagning Desserter Brunch Pandekager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21284 der ser denne opskrift.