Ingredienser: 2 æg (str. stor) 2 dl skummetmælk eller kærnemælk 60 g havregryn 80 g hvedemel ½ tsk fint salt 1 tsk bagepulver 1 tsk sukker 2 tsk olie til stegning
Tilbehør ½ frisk ananas (ca. 210 g) ½ dl ahornsirup
Fremgangsmåde:
Tilberedningstid: 45min. Årstid: Hele året
Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med skummetmælk. Vend havregryn med hvedemel, salt, bagepulver og sukker. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælken skiftevis med melblandingen. Bag ca. 12 små pandekager af ca. ½ dl. dej på en slip-letpande i en anelse olie ved mellem til lav varme – de skal bage 5-6 minutter i alt, så dæmp evt. varmen, så de ikke brænder på, inden de bliver gennembagte. Hold pandekagerne varme indtil servering.
Skræl ananas og skær den ud i smalle trekanter – fjern midterstrengen. Server de lune pandekager med ananas og ahornsirup til brunch eller mellemmåltid.
Energi-indhold For hele retten: 5270 kJ Energifordeling: Fedt: 22% Kulhydrat: 65% Protein: 13% Fryseegnet: Nej
Opskriften er skrevet af: shake-it-babe, 16-05-2005 18:53, redigeret: 29-05-2005 16:39
Andre opskrifter skrevet af shake-it-babe
Findes i følgende kategorier: BagningDesserterBrunchPandekagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21284 der ser denne opskrift.