Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kat's Leverpostej

Mængde/antal pers: 8 personer.

Ingredienser:
 Tilberedningstid: 60 min.
 Årstid: Hele året


 3 spsk hvedemel
  liter letmælk
 1 tsk groft salt
  tsk stødt nellike
  tsk revet muskatnød
 friskkværnet peber
 1 fintrevet zittauerløg (ca. 75 g)
 150 g smør - smeltet
 1 æg (str. stor)
 300 g hakket svinelever


 Tilbehør
 400 g rugbrød
 25 g smør
 1 portion æblepickles


Fremgangsmåde:

Bagetid: Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175 og bag i ca. time

Rør melet sammen med 3 spsk af mælken. Rør resten af mælken og de øvrige ingredienser i. Fordel blandingen i 8 porcelænsforme (a ca. 1 dl) eller 4 aluforme (a ca. 3 dl). Bag postejerne midt i ovnen.

Tip: Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1 liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175 og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Energi-indhold
For hele retten: 15120 kJ
Energifordeling:
Fedt: 51%
Kulhydrat: 36%
Protein: 13%
Fryseegnet: inden bagning




Opskriften er skrevet af: shake-it-babe, 16-05-2005 19:54, redigeret: 29-05-2005 16:38

Andre opskrifter skrevet af shake-it-babe
Findes i følgende kategorier:  Frokost Brunch Natmad Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6674 der ser denne opskrift.