Ingredienser: 400 g frisk pasta 300 g, markchampignoner 200 g østershatte 100 g kantareller 1 bundt bredbladet persille 1 tsk. oliven olie salt og peber 1 chili 2 fed hvidløg 1/2 løg.
Fremgangsmåde:
Skær eller riv alle svampene i halve eller skiver. Rist dem på panden i olien. Snit chili, løg og hvidløg fint. Svits først svampene og derefter chili, hvidløg og løg. Hak persillen groft og drys den over, mens retten smages til med salt og peber. Kog pastaen og varm den med på panden. Serveres med det samme.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 19-05-2005 11:13, redigeret: 19-05-2005 11:14
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: SlankemadVegetarKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11879 der ser denne opskrift.