Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lasagne med thaikylling

I denne lasagne har kylling og grøntsager fået et orientalsk pift, mens bechamel-saucen er helt klassisk.


Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 kyllingefileter
 4 gulerødder
 2 grønne peberfrugter
 1 bundt forårsløg
 2 fed hvidløg
 2 cm frisk ingefær
 1 grøn chili
 2 spsk olivenolie
 2 spsk sojasauce
 2 spsk ketchup
 1 spsk brun farin
 salt og peber.
 12 grønne,tørrede lasagneplader
 rasp
 250 g blandet salat.


 Bechamelsauce:
 20 g smør
 3 spsk hvedemel
 5 dl minimælk
 50 g ost (30+)
 muskatnød


Fremgangsmåde:

Skær kyllingefileterne i tynde strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver med en kartoffelskræller. Halver peberfrugterne, fjern frøstolene og skær dem i strimler. Skær forårs løgene i ringe. Hak hvidløg ene fint, riv ingefæren, flæk chilien, fjern frøene og skær chilien i strimler. Varm olien på en pande. Svits kylling, hvidløg, ingefær og chili, til alt er gyldent. Tilsæt grøntsager, sojasauce og ketchup. Kog op og smag til med brun farin, salt og peber.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel, og pisk sammen. Spæd gradvist til med mælken, mens saucen koges op.
Lad saucen koge i 5 min. under omrøring. Tilsæt revet ost, og smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Fordel lagvis lasagneplader, kylling og sauce i et smurt ovnfast fad.
Slut med sauce og drys med rasp. Bag lasagnen ved 200 grader (gerne varmluft) i ca. 30 min. Server lasagnen med salat.


Opskriften er skrevet af: Audipigen, 19-05-2005 11:46, redigeret: 17-10-2005 14:18

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kylling Thai-mad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
Jimmie: Har afprøvet denne opskrift
Jimmie kommentar: Jeg har lavet denne ret et par gange, men har modificeret den lidt.
Peberfrugterne griller jeg og piller skindet af.
Raps er blevet udskiftet med reven Parmesan.
Mums.


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9243 der ser denne opskrift.