Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ungernes Skildpaddeis

Mængde/antal pers: 1 liter

Ingredienser:
 125 g melis
 75-100 g flormelis
 8 pasteuriserede æggeblommer
 5 pasteuriserede æggehvider
 1 l piskefløde
 14 store skildpadder
 200 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommerne og flormelis hvide og skummende. Pisk æggehviderne stive og VEND FORSIGTIGT melis heri. Hak skildpadderne og chokoladen - få HELE skildpadden med OGSÅ indvoldene.

Pisk fløden til skum og vend alle de øvrige ingredienser i. Det er vigtigt, at det røres godt.
Kom isen i en form (Vi bruger de bæger fra de tidligere gange vi har købt Carte d'or) og stil den i fryseren.


Opskriften er skrevet af: Audipigen, 19-05-2005 11:56

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5661 der ser denne opskrift.