Ingredienser: 400 g hakket skinkesmåkød 1 dl hvedemel 100 g hytteost 1 lille finthakket løg ½ tsk reven muskatnød 3 spsk frisk hakket persille 1 tsk salt friskkværnet peber ca. 1½ dl mælk smør eller olie til stegning
Fremgangsmåde:
Rør kødet med mel, hytteost, løg, muskat, persille, salt og peber. Rør mælken i, farsen skal være ret fast. Lad farsen hvile ½-1 time. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i smør eller olie, 4-5 minutter på hver side ved jævn varme. Kogte hvide kartofler serveres til.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 01-01-2002 21:20, redigeret: 20-01-2018 07:32
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: Fisk og skaldyrHverdagsmadFrokostRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10174 der ser denne opskrift.