Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Frikadeller med hytteost

Det er altid godt med lidt variation

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 400 g hakket skinkesmåkød
 1 dl hvedemel
 100 g hytteost
 1 lille finthakket løg
 ½ tsk reven muskatnød
 3 spsk frisk hakket persille
 1 tsk salt
 friskkværnet peber
 ca. 1½ dl mælk
 smør eller olie til stegning


Fremgangsmåde:

Rør kødet med mel, hytteost, løg, muskat, persille, salt og peber. Rør mælken i, farsen skal være ret fast. Lad farsen hvile ½-1 time. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i smør eller olie, 4-5 minutter på hver side ved jævn varme.
Kogte hvide kartofler serveres til.


Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 01-01-2002 21:20, redigeret: 20-01-2018 07:32

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hverdagsmad Frokost Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10174 der ser denne opskrift.