Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Meget let chokolademousse m ananas

Suveræn lækker dessert, som der næsten altid er for lidt af.

Mængde/antal pers: 3-4 pers

Ingredienser:
 125 g mørk chokolade m højt kakaoindhold,
 2 spsk ananassaft,
 2 pasteuriserede æggeblommer,
 4-5 skiver ananas fra dåse,
 1/4 l piskefløde,


Fremgangsmåde:

Chokoladen smeltes i mindre stykker sammen med ananassaften v jævn varme i en gryde,
chokoladen afkøles lidt, inden æggeblommerne røres i.
Skær ananasringene i mindre stykker, og rør disse i.
Pisk fløden godt stiv, og vend den i det øvrige, og bland det godt, men forsigtigt rundt.
Kommes i skål eller portionsglas, og skal stivne mindst 1 time i køleskab før servering.
Pyntes m kandiserede violer.

Opskriften er skrevet af: Janelie, 29-05-2005 14:59

Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15046 der ser denne opskrift.