|
|
|
Meget let chokolademousse m ananas
Suveræn lækker dessert, som der næsten altid er for lidt af.
Mængde/antal pers: 3-4 pers
|
|
Ingredienser:
125 g mørk chokolade m højt kakaoindhold,
2 spsk ananassaft,
2 pasteuriserede æggeblommer,
4-5 skiver ananas fra dåse,
1/4 l piskefløde,
Fremgangsmåde:
Chokoladen smeltes i mindre stykker sammen med ananassaften v jævn varme i en gryde, chokoladen afkøles lidt, inden æggeblommerne røres i. Skær ananasringene i mindre stykker, og rør disse i. Pisk fløden godt stiv, og vend den i det øvrige, og bland det godt, men forsigtigt rundt. Kommes i skål eller portionsglas, og skal stivne mindst 1 time i køleskab før servering. Pyntes m kandiserede violer.
|
|
Opskriften er skrevet af: Janelie, 29-05-2005 14:59
Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier: Desserter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15046 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|