Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Græske, bagte rejer

Dejlig, nem forret til en græsk middag.


Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 200 g rejer,
 1-2 spsk olivenolie,
 1 lille , hkt løg,
 1-2 snittede forårsløg,
 5-6 modne tomater/evt fra dåse uden for meget væde
 2 fed knust hvidløg,
 oregano,
 1 bdt persille,
 salt og peber,
  dl hvidvin,
 100 g fetaost
Fremgangsmåde:

Læg rejerne i små, ovnfaste portionsskåle.
Varm olien op og svits løg & forårsløg heri, tilsæt skolede, flåede og hakkede tomater ( evt fra dåse), hvidløg, persille, krydderier samt hvidvin, og lad det simre 10-15 minutter uden låg. Hæld blandingen over rejerne og drys smuldret fetaost over.
Gratineres i 10-12 minutter v. 225 grader.

Serveres med godt brød.

Opskriften er skrevet af: Janelie, 29-05-2005 15:47

Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Festmad Forretter Retter med rejer 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15982 der ser denne opskrift.