|
|
|
Græske, bagte rejer
Dejlig, nem forret til en græsk middag.
Mængde/antal pers: 4 personer
|
|
Ingredienser:
200 g rejer,
1-2 spsk olivenolie,
1 lille , hkt løg,
1-2 snittede forårsløg,
5-6 modne tomater/evt fra dåse uden for meget væde
2 fed knust hvidløg,
oregano,
1 bdt persille,
salt og peber,
½ dl hvidvin,
100 g fetaost
Fremgangsmåde:
Læg rejerne i små, ovnfaste portionsskåle. Varm olien op og svits løg & forårsløg heri, tilsæt skolede, flåede og hakkede tomater ( evt fra dåse), hvidløg, persille, krydderier samt hvidvin, og lad det simre 10-15 minutter uden låg. Hæld blandingen over rejerne og drys smuldret fetaost over. Gratineres i 10-12 minutter v. 225 grader.
Serveres med godt brød.
|
|
Opskriften er skrevet af: Janelie, 29-05-2005 15:47
Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier: Fisk og skaldyr Festmad Forretter Retter med rejer
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15982 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|