Ingredienser: 1/4 kg skinke- eller kalkunsnitzler i tynde strimler, 1 lille agurk i tynde skiver, 2 tsk maizena, 3 tsk vand, 2 spsk sesam- eller valnøddeolie, 2 spsk soya Fremgangsmåde:
Lav en jævning af maizena og vand, og vend kødet heri. Varm olien op og svits agurkestrimler i 1 minut; tilsæt kødet og svits i endnu 3-4 minutter. Dæmp varmen og kom soya i; steg i ca 1 minut og server straks med jasminris samt evt salat.
Opskriften er skrevet af: Janelie, 29-05-2005 16:17
Andre opskrifter skrevet af Janelie
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadKødretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5966 der ser denne opskrift.