Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Dampet hvidkål med smør og timian

God som tilbehør til frikadeller

Ingredienser:
 Hvidkål
 Smør
 Frisk timian




Fremgangsmåde:

Snit kålen fint, damp den halvmør i letsaltet vand, hæld vand fra, tryk kålen helt fri for vand og varm den godt igennem i en gryde med en god klump smør. Drys lidt frisk timian eller en anden frisk krydderurt over. Savoykål eller spidskål kan tilberedes på samme måde, ligesom rosenkål eller små buketter broccoli.


Opskriften er skrevet af: Hbendtsen, 02-01-2002 10:29

Andre opskrifter skrevet af Hbendtsen
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Vegetar 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8052 der ser denne opskrift.