Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Gravad mørbrad.

God til frokost.

Mængde/antal pers: 4-6

Ingredienser:
 1 svinemørbrad (ca 400 gr)
 1 spsk. fint salt
  spsk. sukker
 1 tsk. tørret dild
  tsk tørret basilikum
  tsk sød,rød peber
 3/4 dl cherry
 1/4 dl olie


 Sennepssauce:
 2 tsk. sennepsmel
 1 tsk mild kryddersennep
 1 spsk. vineddike
 2 spsk. sherry
 1 dl olie
 2-3 spsk frisk klippet dild.
Fremgangsmåde:

Salt,sukker og krydderier gnides på mørbraden.
overhældes med olie/cherry ( evt i plastpose)
Trækker i køleskab i 2 døgn.
Skæres i tynde skiver.
Alle ingredienser til saucen røres sammen. Trækker mindst 1 time.
Serveres som frokostret med rugbrød eller surbrød.

Opskriften er skrevet af: elsej, 07-06-2005 18:37

Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier:  Frokost Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14388 der ser denne opskrift.