Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Italienske bøffer.

Hakkebøf på en ny måde. Kan forberedes i forvejen.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 400 g. hakket oksekød
 1 skive afskorpet franskbrød
 1 dl vand
 1 tsk salt
 ½ tsk peber
 2 tsk tørret oregano
 1 æggeblomme
 1 dl fløde 13%
 1 spsk smør eller rapsolie.


 Sovs:
 2 dl tomatjuice
 1 spsk revet løg
 2 spsk mel
 Salt/peber
 Evt lidt tomatketchup.


 Gratinering:
 4 skiver ost.
Fremgangsmåde:

Franskbrød smuldres i vandet og står lidt. Kød, salt/peber, oregano,fløde og æggeblomme røres sammen i en skål. Opblødt franskbrød knuges fri for vand og røres i. Formes til 4 bøffer, som brunes på begge sider i smør eller olie. Lægges i et ildfast fad.

Tomatjuicen tilsættes revet løg og koges op i en gryde.Meljævning tilsættes og sovsen koges igennem. Smages til med salt/peber og evt tomatketchup.
Sovsen hældes over bøfferne. 1 Osteskive lægges på hver bøf. Retten gratineres ved 250 gr. i 15 min.
( Hvis retten forberedes i forvejen, opvarmes bøf med sovs i ovnen ved 200 gr., før osten lægges på, og der skrues op til 250 gr.)
Tilbehør:
Spagetti, men nye kartofler er også gode dertil.

Opskriften er skrevet af: elsej, 09-06-2005 08:56, redigeret: 09-06-2005 09:01

Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier:  Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9356 der ser denne opskrift.