|
|
|
Italienske bøffer.
Hakkebøf på en ny måde. Kan forberedes i forvejen.
Mængde/antal pers: 4 pers.
|
|
Ingredienser:
400 g. hakket oksekød
1 skive afskorpet franskbrød
1 dl vand
1 tsk salt
½ tsk peber
2 tsk tørret oregano
1 æggeblomme
1 dl fløde 13%
1 spsk smør eller rapsolie.
Sovs:
2 dl tomatjuice
1 spsk revet løg
2 spsk mel
Salt/peber
Evt lidt tomatketchup.
Gratinering:
4 skiver ost.
Fremgangsmåde:
Franskbrød smuldres i vandet og står lidt. Kød, salt/peber, oregano,fløde og æggeblomme røres sammen i en skål. Opblødt franskbrød knuges fri for vand og røres i. Formes til 4 bøffer, som brunes på begge sider i smør eller olie. Lægges i et ildfast fad.
Tomatjuicen tilsættes revet løg og koges op i en gryde.Meljævning tilsættes og sovsen koges igennem. Smages til med salt/peber og evt tomatketchup. Sovsen hældes over bøfferne. 1 Osteskive lægges på hver bøf. Retten gratineres ved 250 gr. i 15 min. ( Hvis retten forberedes i forvejen, opvarmes bøf med sovs i ovnen ved 200 gr., før osten lægges på, og der skrues op til 250 gr.) Tilbehør: Spagetti, men nye kartofler er også gode dertil.
|
|
Opskriften er skrevet af: elsej, 09-06-2005 08:56, redigeret: 09-06-2005 09:01
Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier: Retter med oksekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9356 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|