Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mokkaskum med ferskner.

Mængde/antal pers: 4-6

Ingredienser:
 2 æg
 2 spsk. sukker
 2 blade husblas
 2 spsk ferskensaft
 2 tsk. pulverkaffe
 1/4 l piskefløde + 1 dl til pynt.
 1 dåse ferskner
 30 g mandler i snitter
 Høvlet chokolade.
Fremgangsmåde:

Æggeblomme og sukker piskes, pulverkaffe kommes i.
Husblas opblødes i vand, og smeltes derefter i opvarmet ferskensaft. Æggehvidder piskes.Piskefløden piskes til skum.
Afdryppede ferskner skæres i snitter.
Husblas/ferskensaft røres i æggemassen, flødeskum og derefter de piskede æggehvidder vendes i, sammen med ferskensnitterne.
Fordeles i portionsglas og pyntes med flødeskum, mandelsnitter og shokoladespåner.


Opskriften er skrevet af: elsej, 12-06-2005 11:23

Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5540 der ser denne opskrift.