Sneæg: Æggehvidde piskes stive, sukker+ vanille piskes i, som til marengs. En høj pande fyldes ½ med vand, som bringes i kog og fjernes fra varmen. marengsmassen sættes i med 2 skeer ( som små snebolde) og pocheres ved svag varme3-4 min. Må ikke koge.De tages op med en hulske og anbringes på et viskestykke. Kiwisauce: Skræl kiwierne og blend dem med appelsinsaften. Kog en lage af sukker/vand i 2 min. afkøl det og tilsæt dette. Kiwisaucen hældes i et fad, sneæg anbringes ovenpå. Øs lidt sauce over til pynt. Anden frugt kan også anvendes.
Den oprindelige gl. opskrift var meget sød, da æggene blev kogt i mælk, og denne blev kogt til creme med æggeblommerne og sukker.
Opskriften er skrevet af: elsej, 12-06-2005 15:49
Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6018 der ser denne opskrift.