Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hjortesteg med solbærsovs.

Kender man ikke ejere af en hjortefarm, kan andet vildt anvendes.

Mængde/antal pers: 6

Ingredienser:
 1 kg hjortesteg uden ben
 1 tsk salt
 peber
 Sovs:
 Bouillon til afkogning af bradepanden.
 4 dl stegesky
 1 dl solbærsaft
 1 tsk soya
 paprika
 20 gr smør
 meljævning.
Fremgangsmåde:

Kødet brunes på alle sider i pande eller gryde. Læg kødet i et ildfast fad, sæt stegetermometer i.
Steg til det viser 60-70 ved 125 gr. Stegen pakkes ind i alufolie og hviler 15-30 min.
Stegefadet koges af med bouillon,som sies over i en gryde.Tilsæt krydderier, soya og solbærsaft. Kog op, og jævn til en tynd sovs.
Serveres med Kartoffelmos, bønner og tyttebær.

Opskriften er skrevet af: elsej, 13-06-2005 09:17, redigeret: 13-06-2005 09:18

Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier:  Festmad Kødretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9217 der ser denne opskrift.