Kender man ikke ejere af en hjortefarm, kan andet vildt anvendes.
Mængde/antal pers: 6
Ingredienser: 1 kg hjortesteg uden ben 1 tsk salt peber Sovs: Bouillon til afkogning af bradepanden. 4 dl stegesky 1 dl solbærsaft 1 tsk soya paprika 20 gr smør meljævning. Fremgangsmåde:
Kødet brunes på alle sider i pande eller gryde. Læg kødet i et ildfast fad, sæt stegetermometer i. Steg til det viser 60-70 ved 125 gr. Stegen pakkes ind i alufolie og hviler 15-30 min. Stegefadet koges af med bouillon,som sies over i en gryde.Tilsæt krydderier, soya og solbærsaft. Kog op, og jævn til en tynd sovs. Serveres med Kartoffelmos, bønner og tyttebær.
Opskriften er skrevet af: elsej, 13-06-2005 09:17, redigeret: 13-06-2005 09:18
Andre opskrifter skrevet af elsej
Findes i følgende kategorier: FestmadKødretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9217 der ser denne opskrift.