Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lakse"tatar"!!

En dejlig lækker forret!

Mængde/antal pers: Ihvertfald til 4 pers.

Ingredienser:
 400 gram røget laks
 Purløg (et lille bundt)
 Dijonsennep
 Skalotteløg
Fremgangsmåde:

Først så skærer man laksen ud i strimler og derefter i små tern.
Man piller skalotteløg og hakker det i små fine tern og kommer i sammen med laksen.
Derefter hakker man purløg i små fine stykker og tilsætter.
Og tilsidst kommer man lidt Dijonsennep i, men igen nok kun en tsk. Det kommer an på mængden af laks man skal bruge.

Derefter tager man en udstikker fra et udstikkersæt, sætter den midt på tallerknen og fylder den med laksetatar. Fjerner udstikkeren igen! Så har man en pæn rund forret af laksetatar. Derefter lægger man lidt pænt salat ved og en skive citron & lime f.eks.!! Og hertil kan bruges en dildcrem eller en honninglime creme!!Jeg hælder mest til den sidste! Den er ganske lækker! Pynt det af med lidt spirer (lucernespirer, rødbedespirer eller løgspirer) og så lidt dild! Og så serverer man lidt flutes til og et glas god kold hvidvin og så er den hjemme!! :o)


Opskriften er skrevet af: Toft, 18-06-2005 11:34, redigeret: 31-01-2006 11:25

Andre opskrifter skrevet af Toft
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15331 der ser denne opskrift.