Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Eksotisk kalkun i fad

Prøv den. det er uhm uhm!

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 kalkunbryst. ca. 1300 - 1400 g.
 1 tsk. salt
  tsk. friskkværnet peber
 2 tsk. karry
 2 spsk. olie
 2 gule peber
 2 store æbler


 2 skiver ananas + saften
 1 bouillonterning, svinekød
 4 - 5 dl. vand
 1 dl. kaffefløde
 1 lille pose mandelflager
 50 g. kokosmel




Fremgangsmåde:

Kalkunbrystet skæres i pæne skiver og krydres og brunes i olien. Æblerne skæres i både. peberfrugterne i strimler, og ananas i tern.
Vend det hurtigt på panden, og kog den af med vand, bouillon samt fløde. Fordel saucen over kalkunskiverne, og sæt fadet i ovnen ved 180 i ca. 15 - 20 min.jævn evt. saucen.

Kokosmel og mandelflager ristes på en tør pande og drysses over kalkunskiverne inden servering.

Serveres med ris.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 14-08-2005 18:41, redigeret: 15-08-2005 22:48

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13084 der ser denne opskrift.