Hvis man har travlt, og gerne vil servere noget lækkert
Mængde/antal pers: 6 pers
Ingredienser: 1200 - 1400 g. kalkunbryst 2 spsk grøn pesto 2 spsk tomatpure 200 g bacon ½ l vand Fremgangsmåde:
Kalkunbryst lægges i et ildfast fad. Pesto og tomatpure røres sammen og smøres ovenpå Kalkunbrystet. Kalkunbrystet pakkes ind i bacon. Vand hældes ved kødet, og kalkunbrystet steges i ovn ved 200° i ca. 1 time til kødet er gennemstegt.
Serveres med skysauce, kartofler og waldorfsalat.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 30-08-2005 19:04
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Retter med kalkunKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9607 der ser denne opskrift.