Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkun

Min bror blirī fornærmet, hvis jeg serverer andet...

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 1 helt kalkunbryst (eller 8-10 fadkoteletter)
 200 g bacon i tern
 250 g champignon
 2 løg
 3 fed hvidløg
 8 tomater
 1 ds hakkede tomater
 1 halv liter morneysovs
 salt og peber


Fremgangsmåde:

Kalkunbrystes skæres i skiver som små koteletter, duppes tørre, drysses med salt og peber, brunes et par minutter i lidt magarine og lægges i et stort ildfast fad. Champ. vaskes grundigt, skæres i tynde skiver, ristes på tør pande og lægges over kødet. Bacon ristes på panden sammen med løg og hvidløg og blandingen kommes på kødet. Så hældes hakkede tomater over, så de friske tomater i tynde skiver og til sidst morneysovsen.
Skal have ca. en time i ovnen ved 200 c
Serveres med hvide ris blandet med vilde ris (kan købes som blanding) samt godt brød. Velbekomme

Opskriften er skrevet af: kelfast, 05-10-2005 22:50, redigeret: 05-10-2005 22:52

Andre opskrifter skrevet af kelfast
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Kødretter FEDT NOK! (god mad der feder) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4781 der ser denne opskrift.