|
|
    
|
|
karry/kokos suppe
lækker cremet suppe, nem og hurtig!
Mængde/antal pers: 3
|
|
Ingredienser:
3spsk. olie
1spsk karry
1 fed knust hvidløg
3 dl. hønseboullion
400 ml kokosmælk
1/4 tsk gurkemeje
forårsløg ca. 1 bundt
rejer, gerne store tigerrejer
evt. 1 dl. ris, koges
Fremgangsmåde:
Hvidløg og karry svitses i olien, boullionen kommes ved og det koges op, hæld kokosmælken ved og lad det koge op til en cremet suppe, tilsæt gurkemeje, så suppen får en flot farve, rejerne kommes i og gennemvarmes, ca. 3-4 minutter, og til sidst tilsættes forårsløgene og koges med ca ½ minut! Ønsker man ris med, tilsættes disse sammen med forårsløgene!
Rejer kan evt udskiftes med kylling!
|
|
Opskriften er skrevet af: Andersen, 13-10-2005 09:25
Andre opskrifter skrevet af Andersen
Findes i følgende kategorier: Forretter Retter med rejer Supper Thai-mad
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9278 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|