Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

karry/kokos suppe

lækker cremet suppe, nem og hurtig!

Mængde/antal pers: 3

Ingredienser:
 3spsk. olie
 1spsk karry
 1 fed knust hvidløg
 3 dl. hønseboullion
 400 ml kokosmælk
 1/4 tsk gurkemeje
 forårsløg ca. 1 bundt
 rejer, gerne store tigerrejer
 evt. 1 dl. ris, koges


Fremgangsmåde:

Hvidløg og karry svitses i olien, boullionen kommes ved og det koges op, hæld kokosmælken ved og lad det koge op til en cremet suppe, tilsæt gurkemeje, så suppen får en flot farve, rejerne kommes i og gennemvarmes, ca. 3-4 minutter, og til sidst tilsættes forårsløgene og koges med ca minut! Ønsker man ris med, tilsættes disse sammen med forårsløgene!

Rejer kan evt udskiftes med kylling!


Opskriften er skrevet af: Andersen, 13-10-2005 09:25

Andre opskrifter skrevet af Andersen
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med rejer Supper Thai-mad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9278 der ser denne opskrift.