Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pasta med spinatsauce

En utrolig simpel og lækker ret, der ikke kræver de helt store gastronomiske kundskaber.

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 1 pk. frisk grøn pasta
 ca. 200 - 300 g hakket spinat
 13% fløde (efter eget valg)
 salt/peber
 200 g frosne rejer
 200 g skinketern eller bacontern
 lidt paprika


Fremgangsmåde:

Spinaten kommes i en gryde m. fløde. Det bringes i kog og smages til med salt og peber. Rejer og skinketern steges på en pande med paprika, til de er let sprøde. En gryde med vand bringes i kog og den friske pasta kommes i.
Pastaen kommes på en talerken og spinatsaucen hældes over. Drys med de letristede rejer og skinketern.

God appetit...

Opskriften er skrevet af: Malene, 04-01-2002 13:26, redigeret: 04-01-2002 18:06

Andre opskrifter skrevet af Malene
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød Retter med rejer Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9097 der ser denne opskrift.