Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Indbagt kylling med champingnon

Lækker nem ret, kan bruges på til hverdag og som gæstemad!!

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 1 butterdejsrulle
 450 g frisk kyllingfilet
 ca 200 g friske champignon
 frisk basillikum
 1 løg
 salt og peber
 æg til pensling


 Tilbehør en stor portion lækker salat eller ris!!
Fremgangsmåde:

Kyllingefileterne koges hele i letsaltet vand, imens skæres champingnongerne i mindre stykker, f.eks. med en æggehakker. Løget hakkes meget fint, en minihakker er god til formålet! Løget, champignong og basillikummen ristes på panden, hvis du har en morter så brud den til at "mase" basillikummen med lidt olie eller hak den meget fint! Lad det hele stå og få lidt farve!
Tilsæt evt lidt af boullionen fra gryden og lad det stå og fordampe!! kyllingen tages op og rykkes nærmest i mindre stykker og puttes på panden til det andet!!

butterdejen skæres ud til rektangulære stykker, kyllingeblandingen lægges på og der pensles i kanten og trykkes godt sammen! skær evt overskudskanter væk og brud dem som pynt!! Pensles og bages ved 200g i ca 20-30 min!!

Velbekomme

Opskriften er skrevet af: Andersen, 12-01-2006 08:17

Andre opskrifter skrevet af Andersen
Findes i følgende kategorier:  Festmad Hverdagsmad Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17230 der ser denne opskrift.