Lækker nem ret, kan bruges på til hverdag og som gæstemad!!
Mængde/antal pers: 4
Ingredienser: 1 butterdejsrulle 450 g frisk kyllingfilet ca 200 g friske champignon frisk basillikum 1 løg salt og peber æg til pensling
Tilbehør en stor portion lækker salat eller ris!! Fremgangsmåde:
Kyllingefileterne koges hele i letsaltet vand, imens skæres champingnongerne i mindre stykker, f.eks. med en æggehakker. Løget hakkes meget fint, en minihakker er god til formålet! Løget, champignong og basillikummen ristes på panden, hvis du har en morter så brud den til at "mase" basillikummen med lidt olie eller hak den meget fint! Lad det hele stå og få lidt farve! Tilsæt evt lidt af boullionen fra gryden og lad det stå og fordampe!! kyllingen tages op og rykkes nærmest i mindre stykker og puttes på panden til det andet!!
butterdejen skæres ud til rektangulære stykker, kyllingeblandingen lægges på og der pensles i kanten og trykkes godt sammen! skær evt overskudskanter væk og brud dem som pynt!! Pensles og bages ved 200g i ca 20-30 min!!
Velbekomme
Opskriften er skrevet af: Andersen, 12-01-2006 08:17
Andre opskrifter skrevet af Andersen
Findes i følgende kategorier: FestmadHverdagsmadHovedretterRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17230 der ser denne opskrift.